Dolfinarium Prijs op aanvraag


Vertrekdata:

Wij kunnen het gehele jaar schoolreizen verzorgen, wanneer het u het beste uitkomt!

Dolfinarium

Een dag Dolfinarium is een hele dag vol avontuur! In 11 verschillende shows en voorstellingen komen alle dieren zich voorstellen en laten zien hoe bijzonder ze zijn. De vier speeltuinen op het park staan garant voor eindeloos speelplezier voor uw leerlingen!

Tarieven:

Prijs op aanvraag

Extra informatie:
Sommige verhalen laten je nooit meer los…

De dolfijnen nemen je mee op een wereldreis, in een verhaal dat gaat over de wereld, hun wereld. Dolfijnen zijn wijze dieren. Laat je meenemen, en zie de wereld door hun ogen. Want de bijzondere boodschap die zij vertellen is om nooit te vergeten…

Dat is Aqua Bella, de nieuwe dolfijnenshow van het Dolfinarium. Ontroerender en spectaculairder dan ooit! Het compleet vernieuwde DolfijndoMijn (dolfijntheater) biedt je een onvergetelijke ervaring, met een magische show vol verrassende 3D- water en lichteffecten. Daar hebben de beste theatermakers, trainers en componisten ter wereld heel hard aan gewerkt. Aqua Bella is een verbazingwekkende mix van licht, geluid, projectie en de magie van dolfijnen. Een unieke show, die je nog lang bij zal blijven. Kom dus snel langs en ga mee op reis. Beleef de magie van dolfijnen!